Vlietland Bouwplanontwikkeling B.V. is een onafhankelijke gedreven en daadkrachtige organisatie die slagvaardigheid koppelt aan ambitie en creativiteit. Wij richten ons in de eerste plaats op de Nederlandse markt. Daarnaast zijn we internationaal actief, met name in Duitsland, op die gebieden waar we sterk zijn en waar we winstgevend kunnen ondernemen.

Sinds 1992 ontwikkelt Vlietland Planontwikkeling inspirerende en duurzame gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreŽren. Wij versterken hiermee zowel de stedelijke omgeving als het landelijk gebied. Vlietland Planontwikkeling fungeert als strategische en betrokken partner van onder meer overheden, non-profit organisaties, middelgrote bedrijven, institutionele beleggers en woningcorporaties.

Daarnaast betrekken wij zowel opdrachtgevers als gebruikers actief en in een vroeg stadium bij de planvorming. Vlietland Planontwikkeling brengt hiermee ruimtelijke kwaliteit tot stand en biedt hiermee tevens kwaliteit om te wonen en te werken.

Om de ontwikkeling van bouwplannen op een kwalitatief hoogwaardig niveau te realiseren, wordt intensief samengewerkt met betrokken partijen waaronder lokale overheden, stedenbouwkundige bureaus, architecten en bouwondernemers.

De cultuur bij Vlietland Planontwikkeling kenmerkt zich door een sterk gevoel voor ondernemerschap, hoge mate van dienstverlening en onderlinge betrokkenheid. Kwaliteitsgerichtheid, korte lijnen, openheid en een minimale hiŽrarchie zijn de basis voor een informele en inspirerende werksfeer.